top of page

Om Karmsundgata Senter

Karmsundgata Senter ligger midt i smørøyet i Karmsundgata i Haugesund.


Det er enkel tilkomst fra Karmsundgata og gode parkeringsmuligheter umiddelbart uten for inngangen. Vi har 100 parkeringsplasser, hvorav fire er reservert til handicapparkering. Her er det kort og kjapp vei fra parkeringsplassen til butikkene.

I Karmsundgata Senter finner du både varer du trenger i det daglige pluss det lille ekstra. Meny i Karmsundgata har det største vareutvalget på Haugalandet, Hair&There frisør fikser både hår og skjegg. Mester Grønn leverer blomster til alle livets anledninger. Du finner også et stort Apotek1 hos oss. Det er enkelt å komme inn på den store parkeringsplassen vår og finne en plass veldig nær inngangen. Er bilen din tørst? Da kan du tanke på Circle K Automat Karmsundgata. 

Senteret er i utvikling, så har du et butikk-konsept som vil passe inn her og er du interessert i å leie, hører vi gjerne fra deg. Les mer her.

Finn oss

Det er enkel tilkomst til Karmsundgata senter fra Karmsundgata i bil og vi har 100 parkeringsplasser rett utenfor døren, hvorav fire er reservert til handicapparkering. 

Buss: 202

Vi gleder oss til å se deg!

bottom of page