top of page
  • Bente Knutsen

Dyrk din egen mat!

Det er ekstra stas å lage mat med grønnsaker og bær du har dyrket selv. Du trenger ikke stor hage, det går fint å plante i krukker på terrassen.


Å dyrke sin egen mat er kjempegøy, og du trenger hverken stor plass eller mye kunnskap for å få det til.

Mester Grønn har ferdige grønnsaksplanter som kan plantes rett i krukker på terrassen. Velg mellom grønnkål, sommerkål, rosenkål, salat, sukkererter, bladpersille, ruccula og mais i praktiske 6 pakninger. Disse grønnsakene er kun tilgjengelig i butikk en kort periode, så her gjelder det å benytte sjansen.

Noen av plantene som f.eks. tomater, paprika og chili, kan du til og med begynne å høste av med det samme. Enklere blir det ikke å dyrke din egen mat!

Bærbusker er dekorative og svært anvendelige - en genial måte å utnytte uteplassen på. Hva er vel deiligere enn å kunne plukke egne bær til kaker, desserter og salater? Mester Grønn har valgt ut sorter som er kompakte og spesielt godt egnet til små hager og terrasser. Buskene gir rikelig med bær, og du kan høste allerede første året.

Friske og søte jordbær er virkelig smaken av sommer, og de du dyrker selv smaker aller best. I år har Mester Grønn satset på jordbærtypene 'Delizz' og 'Tubby'. Begge variantene gir lubne og søte bær. De har en unik evne til å gi flere flor, de remonterer og gir derfor bær gjennom hele sesongen. Du kan fint dyrke de i en krukke på balkongen, og forsyne deg med jordbær gjennom sommeren.

Sortimentet vil variere gjennom sesongen, så ta turen innom Mester Grønn i Karmsundgata og la deg inspirere. Vil du lære mer om de forskjellige produktene, finner du mange nyttige tips her.

Så da er det bare å sette i gang med å dyrke, høste og nyte!

18 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page