![](https://static.wixstatic.com/media/75a37b_00cb5b20322b40609a7d4b29c2b3ce80~mv2.jpg/v1/fill/w_980,h_735,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,enc_auto/75a37b_00cb5b20322b40609a7d4b29c2b3ce80~mv2.jpg)
Her får du oppskriften på disse lekre protein-scones. De inneholder cottage cheese som har høyt innhold av protein og derfor gir god metthetsfølelse. Det går fort å lage dem og de smaker sykt godt enten uten noe eller med pålegg. Jeg har også brukt dem som hamburgerboller.
Du trenger:
3 egg
250 gram cottage cheese
1,5 desiliter sammalt hvete
2 desiliter lettkokte havregryn
1,5 tskj. bakepulver
0,25 tskj. salt
Kan toppes med 2 ss solsikkekjerner og 2 ss greskarkjerner.
Rør alt sammen, sett 8 - 10 scones på stekeplate med en skje eller i muffinsformer og stek på 180 grader cirka 20 min. Avkjøl på rist.
Nyt!
Jeg fant oppskriften på tine.no.
Comments